bags for womenПредполагате ли, че определена чанта за жена дава повече важна информация за стила и характера на притежателката и? В конкретния случай, налице са два вида дами – тези, които се отнасят безотговорно към своята дамска чанта и съдържанието, намиращо се в нея и такива, грижещи се много внимателно за вещите, разположени в дамската им чанта, а въпреки това се грижат и за самата нея и то адски внимателно!

По мнение на анализатори, всяка чанта има индивидуален характер, отражение на този, на неговата притежателка. Изваждането на този извод е абсолючно нормално имайки предвид, че в търговската мрежа има голямо количество чанти за жени, продаващи се – най-различни модели, визия, предназначение, обем, големина, функционалност и т.н.

Съществуват няколко начини и много различни методи, като по тях ще е възможно да се анализира нрава на един индивид, а притежаването на чанта за жена е именно един от методите, чрез който можете спокойно да узнаете повече за жената-собственик на конкретната дамска чанта. Това е осъществимо по два варианта. Първият е базирайки се на външните следи, които споменахме вече (визия, модел и т.н.), 2-рия е чрез пълнежа намиращ се в самата чанта, във вътрешността й.

Нещата може да бъдат наредени, но е възможно да бъдат и разхвърляни. Определянето на реалното състояние, в което се намират предметите в дадената дамска чанта – разхвърляни или подредени, помага за по-бързото изследване на характера, на дамата-собственик на чантата.

Много интересен факт е, че в няколко западни държави, при кандидатиране за работа и появяване на интервю, определени шефове имат като условие или по-скоро практика да желаят от претендентките за позицията, да изчистят цялото количество, намиращо се в дадената дамска чанта и на базата на намереното, те преценяват дали наистина да вземат конкретната госпожа или пък не.

Може и да бъде наистина немислимо, но е факт, че въпросният метод действа положително, не единствено е ефикасен, но и много коректен!

Безсъмнено това е по този начин, защото в различните типове чанти за жени, има разновиден пълнеж. Например, в доста дамски чанти има продукти, взети от кварталния пазар. Друг вид дамски чанти са подходящи за гримове, трети само за портмоне и телефон (тъй като са по-малки) и има много дамски чанти, които бихте могли да намерите в небрежен вид, тоест да откриете сред предметите опаковки, позлвани салфетки и т.н. По-точно все неща, които показват, че съответната дама е неподредена.

Прочетете пълната информация: https://www.radastyle.bg/fashion/drehi/pantaloni

Показва ли само една чанта за жена личността на собственичката си?