seo оптимизацияВсички са запознати с ключови словосъчетания и сео оптимизация. Но пък ако предполагате, че второто се изчерпва с първото, много грешите. Ключовите думи са безспорно много необходима и съществена част от оптимизацията на даден интернет сайт, но реално не са абсолютно достатъчни. Правилно е, че не ви е нужно да знаете абсолютно всичко, но в крайна сметка – е необходимо да имате някакво познание, какво е необходимо, за да се показвате челно в подреждането на гугъл.

Що е то линк билдинг

Изграждането на беклинкове е един от най-сигурните и важни методи за привличане нужното внимание на google и хубавото позициониране от тяхна страна на сайта ви. Общо казано, точно това е изграждане на линкове в различни високоавторитетни сайтове към вашият уеб сайт. Те трябва да са почти същата или най-малкото близка тематика; да бъдат с чудесно качество; към тях да водят беклинкове от други уеб страници с голям ранк и т. н.

Ако повече са линковете, сочещи към вашият уебсайт, толкова по-хубаво. И тук е залъгващият момент. гугъл дава изключително предимство не на големия брой, а на качеството на точно тези връзки. Наистина много е важно да идват от уеб страници с хубава репутация и авторитет.

Да се случи всичко това, ви е необходим професионално сео оптимизиране. Заповядайте при нас – Theseo.bg и ще ви покажем нашия собствен начин на работа, който осигурява идеална сео оптимизация чрез успешно построяване на обратни връзки.

Какво реално още е нужно за добра сео оптимизация

Още повече дреболии – Microdata и On-page оптимизиране , поставяне на оригинално съдържание, добро ползване на социалните мрежи и прилагане на така наречения социален маркетинг, включване на всички възможности за локална и регионална seo оптимизация, внимателно планиране на платена рекламна кампания, изграждане на правилна репутация и запазването й и т. н.

Най-добрият вариант е да доверите изграждането или ре-конструирането на сайта и оптимизацията му само на един изпълнител, което ще предостави наистина доста по-лесно и без погубване на време важните резултати.

Способи и техники за search engine optimization